Skip to content

Korjausrakentaminen 2021

2.2.2021 Messukeskus Helsinki

Korjausrakentamisen maksuton kokonaisuus tarjoaa tehokkaan mahdollisuuden verkostoitumiseen ja tapaamisiin kollegojen kanssa.

Katso 2020 näytteilleasettajat

Hei taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä tai muu kiinteistöalan ammattilainen!

Käytätkö arvokasta vapaa-aikaasi surffaillen netissä kilpailuttamassa eri korjausrakentamisen toimijoita? Käytä sen sijaan aikasi paremmin ja tule Korjausrakentaminen -tapahtumaan tapaamaan alan yritykset tehokkaasti yhden päivän aikana!

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yksipäiväisen tapahtuman aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista, verkostoidut ja tapaat alan toimijoita. Tapahtumassa on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja ja keskusteluita.

2020 näytteilleasettajat

Afterwork

Korjausrakentaminen 2021 -tapahtuman päätteeksi nautimme viinistä yhdessä. Pääset verkostoitumaan muiden tapahtuman kävijöiden ja mukana olevien yritysten edustajien seurassa rennoissa tunnelmissa.

After work

Kuva SafeDrying

Rakennukset ikuisesti kuiviksi uudella patentoidulla menetelmällä

Kukaan ei ole koskaan suunnitellut rakentavansa home- ja kosteusongelmaista rakennusta. Silti näitä ongelmia kuitenkin on yli tuhannessa koulussa, 18 000 rivitalossa, 6 000-12 000 kerrostalossa, noin 250 000 omakotitalossa sekä joka neljännessä hoitoalan rakennuksessa. SafeDrying on Tekesin kanssa kehitetty uusi patentoitu kuivatus- ja kuivanapitojärjestelmä, joka takaa kiinteistön kuivumisen ja kuivana pysymisen koko käyttöiän ajan. Tule kuuntelemaan SafeDryingin hallituksen puheenjohtaja Esa Tommolan puheenvuoroa, jossa aihetta käsitellään käytännön esimerkkien ja tutkimustulosten kautta.

Lue lisää

Kuva

Mukava tapa pienentää hiilijalanjälkeä

Olisiko mukavaa, jos kotona olisi aina sopiva lämpötila ja rahaa säästyisi? Wattinen on DNA Oyj:n tarjoama palvelu kerrostalojen energiatehokkaaseen ja asukaslähtöiseen lämmityksen hallintaan. Wattinen vähentää asuntojen lämmityksestä aiheutuvia ilmastopäästöjä ja parantaa samalla asumismukavuutta, eikä asukkaiden tarvitse luopua kuin vanhoista termostaateista. Wattinen pitää lämmön tasaisena talvikaudella mittaamalla herkeämättä kodin lämpötilaa ja säätämällä automaattisesti lämmityspattereiden älytermostaatteja. Tule kuulemaan, kun Wattisen liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi kertoo täyden palvelun paketista lisää.

Lue lisää

Vuoden parhaat putkiremontit

Vuoden putkiremontti kilpailun järjestävät alan keskeiset järjestöt, Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry, Suomen LVI-liitto SuLVI ry, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry, Rakennusteollisuus RT ry sekä Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry. Kilpailussa palkitaan hyviä putkiremontteja ja kerrotaan niiden tekijöistä,  hyvistä toimintatavoista ja menetelmistä tulevien putkiremonttien tilaajille, suunnittelijoille ja tekijöille. Kilpailu on järjestetty vuodesta 2008 lähtien. Tänä vuonna kilpailussa on mukana remontteja, jotka ovat valmistuneen 1.1.2018-31.10.2019 välisenä aikana. Voittaja julkistetaan Korjausrakentaminen -tapahtumassa! Tutustu viime vuoden voittajaan ja tule kuulemaan, minkälainen remontti tällä kertaa voitti.

Lähiötalon uudistuvat julkisivut -kilpailun tulokset

Vuosittain järjestetyn arkkitehtiopiskelijakilpailun tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia, monipuolisia ja toteuttamiskelpoisia ideoita 1960-1980 -luvuilla rakennettujen lähiökerrostalojen julkisivujen energiakorjaukseen, parvekkeiden uudistamiseen, toiminnalliseen kehittämiseen ja lisäkerrosten rakentamiseen. Tänä vuonna kerrostalon korjauksen ideakilpailun kohteena on Hämeenkyrön Asuntohankinta Oy:n omistama perinteinen lähiökerrostalo Kyröskoskelta. Julkisivuyhdistys toteuttaa kilpailun yhteistyössä Aalto-yliopiston, Tampereen yliopiston ja Oulun yliopiston kanssa. Tule seuraamaan, kun Julkisivuyhdistyksen puheenjohtaja Toni Pakkala luovuttaa palkinnon voittajille!